×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Dunderprestation från olofmeister räckte inte — G2 vann mot Faze

1
En fin individuell prestation av Olof "olofmeister" Kajbjer räckte inte mot G2 Esports.
Fragbites Major-coverage presenteras i samarbete med Huawei
Faze Clan har åkt på sin första förlust i CS:GO-majorn. Efter en felfri första fas och en vinst i den första omgången av Legends Stage förlorade laget ikväll mot G2 Esports.


Trots en extremt stark individuell CT-sida från vår svenska hjälte Olof "olofmeister" Kajbjer, som toppade scoreboarden och levererade över 100 i ADR efter 15 rundor, körde G2 över Faze Clan i den första halvleken på Mirage. Ställningen efter 15 rundor var 11-4 till G2.

Faze Clan ryckte upp sig något i den andra halvleken, men G2 lyckades vinna flera viktiga jämna rundor. Det kombinerat med den stora ledningen från den första halvleken gjorde att G2 till slut kunde ta hem segern med 16-7.

Nu får olofmeister och hans kamrater ställa in sig på en viktig bo1-match när omgång tre av Legends Stage spelas imorgon. Laget riskerar inte att åka ut ur turneringen men en vinst skulle innebära att laget förbättrar sina chanser att nå slutspelet avsevärt.

Artikelbild: Pressbild/PGL

Hur långt går Faze Clan i Majorn?

500 personer har röstat

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..