×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Regerande mästarna i historisk seger – säkrar plats i Legends Stage

1
Astralis är det första laget någonsin som når Legends Stage efter att ha inlett en Major med två förluster.
Fragbites Major-coverage presenteras i samarbete med Huawei
De trefaldigt regerande mästarna Astralis tog en historisk seger mot Team Spirit i kvällens sista avgörande Major-match. Danskarna vann sin tredje raka match med 2-0 i kartor och blev därmed det första laget någonsin som tagit sig vidare till Legends Stage efter att ha inlett en Major med två förluster.


Lukas "gla1ve" Rossander rivstartade matchen på Dust2 och ledde med sina 25 kills sitt lag till en bekväm 16-8-seger på kartan. På Inferno öppnade sedan danskarna i ett rasande tempo och gick upp till en 10-5-ledning efter 15 rundor. Team Spirit gjorde ett tappert försök till comeback men försprånget var för stort och slutsiffrorna skrevs till 16-12 till danskarna.

Team Spirit har i och med förlusten spelat sin sista match i Majorn. Laget slutar på en delad 17:e-plats i turneringen tillsammans med övriga lag som förlorat sina matcher idag.

För Astralis väntar nu en kvälls vila innan laget återigen spelar match imorgon i Legends Stage.

Artikelbild: Pressbild/PGL

Ses vi på CS:GO-majorn i Stockholm?

3093 personer har röstat

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..