×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Danska CS-profilen: "Sämsta Astralis-laget jag någonsin sett spela"

1
CS:GO-experten Jacob "Pimp" Winneche är ännu inte imponerad av de regerande mästarna.
Fragbites Major-coverage presenteras i samarbete med Huawei
Efter en katastrofal inledning på Majorn med två förnedrade förluster har Astralis ryckt upp sig rejält. Under de två senaste speldagarna har danskarna besegrat de två brasilianska lagen Godsent och Pain Gaming utan att förlora en karta.

Trots att de regerande mästarna levererat de resultat som krävs för att hålla sig kvar i turneringen är inte alla nöjda med laget. Den danska CS:GO-profilen Jacob "Pimp" Winneches omdöme under matchen mot Pain var ord och inga visor.

"Det här är det sämsta Astralis-laget jag någonsin sett spela", skrev profilen på Twitter medan matchen mot Pain pågick.

Astralis lyckades till slut besegra Pain efter en sensationell comeback på Ancient. Efter matchen glädjes Pimp med laget, men var fortfarande inte imponerad av lagets insats.


Astralis spelar sin avgörande match i Challengers Stage ikväll mot Team Spirit. Matchen är schemalagd att starta klockan 17:30 och sänds på PGL:s Twitch-kanal och PGL:s Youtube-kanal (i 4K).

Artikelbild: Pressbild/PGL och Kalle Strömgren/Fragbite

Ses vi på CS:GO-majorn i Stockholm?

3093 personer har röstat

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..