×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Ryska laget vinner doldismötet — Movistar Riders nere för räkning

1
Entropiq-spelaren Aleksey "El1an" Gusevs fina form från igår höll i sig i ryssarnas seger mot Movistar Riders.
Fragbites Major-coverage presenteras i samarbete med Huawei
Doldismötet mellan Entropiq och Movistar Riders var länge riktigt jämn, men i slutändan var det ryssarna som spelade hem matchen på Mirage.



Den första halvleken var en jämn historia där inget av lagen riktigt kunde skapa något större övertag. En vunnen CT-pistolrunda var avgörande för att Entropiq skulle ha ledningen efter 15 rundor med 9-6.

Den andra halvleken tog vid där den första slutade och lagen turades om att vinna ett par rundor var. Till slut kunde Entropiq göra ett ryck och säkra vinsten med 16-12.

Även i dagens var Entropiq-spelaren Aleksey "El1an" Gusev riktigt stabil. 22-åringens 21 kills och 92.1 ADR belönade honom med en HLTV-rating på 1.36.

Ses vi på CS:GO-majorn i Stockholm?

3093 personer har röstat

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..