×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Mardrömsresultat för Astralis — regerande mästarna kan åka ur Majorn redan imorgon

1
Astralis har fått sämsta möjliga start på Majorn i Stockholm.
Fragbites Major-coverage presenteras i samarbete med Huawei
De regerande mästarna Astralis första dag på CS:GO-majorn har kantats av katastrofala resultat. Morgonens förlust mot Copenhagen Flames följdes upp av ytterligare en förlust när laget torskade Dust2 mot Entropiq med förkrossande 6-16.

Redan från start hade de danska legendarerna svårt att hänga med i matchen. Samtidigt var Entropiq, anförda av Viktor "Lack1" Boldyrev, lysnande på T-sidan och gick upp till en 10-5-ledning efter 15 spelade rundor.

När Entropiq sedan vann den andra halvlekens pistolrunda gick luften ur helt hos danskarna. Astralis lyckades bara vinna en enda runda som T och förlorade matchen med siffrorna 6-16.


Resultatet innebär att danskarna ligger illa till i turneringens första fas. Laget måste vinna tre raka matcher för att inte åka ur turneringen med huvudet före redan i Challengers Stage.

Imorgon kommer laget att spela en avgörande bo3 mot ett annat lag som förlorat två matcher idag. I skrivande stund är det oklart vilka Astralis får möta och vilken tid matchen spelas.

Artikelbild: Pressbild/Astralis

Ses vi på CS:GO-majorn i Stockholm?

3093 personer har röstat

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..