×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Renegades räckte inte till på Nuke — förlorade mot Movistar Riders

1
Det spanska sensationslaget Movistar Riders gjorde vad som krävdes mot Renegades.
Fragbites Major-coverage presenteras i samarbete med Huawei
Australienska Renegades var inte tillräckligt starka för att ställa till med någon skräll mot Movistar Riders. Istället blev det en 16-13-vinst för spanjorerna på Nuke.

I den första halvleken bjöd Movistar Riders på en stark T-sida. Efter en svajig inledning, där man förlorade anti-econ i runda två, fick spanjorerna ordning på spelet och gick till halvtidspaus i ledning 9-6.

I den andra halvleken öppnade Movistar Riders starkast och kunde vinna fem rundor i rad upp till ledning 14-6. Renegades visade prov på stor kampvilja och lyckades skapa nerv i matchen genom att vinna några rundor. Comebacken räckte dock inte hela vägen och Movistar Riders kunde till slut stänga kartan med siffrorna 16-13.


Artikelbild: Joao Ferreira/Dreamhack

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..