×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

JW och flusha floppar i IEM-kvalet – åkte ut mot NYYRIKKI

1
Ingen succéstart för Jesper "JW" Wecksell och Robin "flusha" Rönnquists nya femma.
Under gårdagen spelades de sista matcherna i IEM Masters XVI Winters andra öppna kval.

Kvalet var Jesper "JW" Wecksells första uppvisning sen han blivit släppt av Fnatic. Tillsammans med Robin "flusha" Rönnquist och deras lagkamrater i Gorillaz hade de hoppet om att ta sig långt.

Första matchen de spelade var mot RVNS Esports, som de vann med 16-6. Nästa match var mot finska NYYRIKKI i round of 64. Här föll veteranerna platt, och förlorade med 8-16. JWs återkomst blev långt ifrån imponerande med 10/21 i K/D.

Av många hoppfulla svenska spelare var det ingen som lyckades ta sig vidare. Längst kom Team Finest med svenska Robin "robiin" Sjögren och Rasmus "kreaz" Johansson som tog sig till round of 16. De blev utslagna av 9z Team som blev ett av två lag som tog sig vidare till Closed qualifiers. Det andra laget var k23.

Closed qualifiers kommer spelas imorgon, måndag, och på tisdag. Det svenska hoppet ligger hos JWs gamla femma Fnatic, som tidigare i veckan plockade upp Owen "smooya" Butterfield som ny AWP-spelare.

Videokälla: ESL/Twitch

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..