×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Sverige

Svenska akademi-duon missar LAN-finalerna i Kiev

1
Kevin "Kevve" Bohlin och Peppe "Peppzor" Borak missar Weplay Academy League-finalerna efter knappa förlusten.
Fnatic Rising missar finalerna av Weplay Academy League efter att ha varit på gränsen att ta hem en kvalificeringsplats.

Under torsdagen mötte laget VP.Prodigy i lower bracket och vann med 2-0 efter 19-15-vinsten på Vertigo samt 16-12-vinsten på Nuke.

Dagen därpå stod Kevin "kevve" Bohlin och Peppe "Peppzor" Borak tillsammans med sina kamrater i finalmatchen för vinsten av en kvalificeringsplats till LAN-finalerna i Kiev.

Matchen mot BIG Academy inleddes starkt med en 16-11-vinst på Ancient, men följdes av en 20-22-förlust på Vertigo.

Den sista kartan var avgörande för vilket av lagen som kammar hem kvalificeringen som tyvärr resulterade i en utslagning av Fnatic Rising efter 14-16-förlusten.

Young Ninjas är ett av de lag som på tisdag klockan 15:00 är satta att spela i Kiev där möjligheten att hämnas sina landsmän finns mot motståndarna i BIG Academy.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..