×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Sverige

Fnatic Rising slår ut FURIA Academy — ny ödesmatch ikväll

1
Fnatic Rising håller sig kvar i Weplay Academy League.
Tidigare i veckan kickade Weplay Academy League Season 2 igång. Fnatic Rising spelade i fredags sin andra match i gruppspelet mot FURIA Academy.

Första kartan spelades på Vertigo. Både visade starka T-sidor, och det blev en jämn match som slutade 16-14 för Fnatic. Andra kartan var Overpass, där FURIA tidigt sprang iväg med ledningen, med fantastiskt starka insatser av Guilherme "Piriajr" Barbosa och Lucas "decenty" Bacelar. Kartan slutade 4-16.

Sista och avgörande kartan var Inferno. Fnatic visade att de inte var omskakade av förlusten, utan tog en tidig ledning med fem raka rundor. Peppe "Peppzor" Borak och Francisco "kst" Fragoso särskilt la i en ny växel och dominerade resten av matchen. Fnatic vann med 16-8, och slår ut FURIA ur turneringen.

Efter denna vinst hamnar Fnatic Rising på en nuvarande andraplats i sin grupp. De spelar i Loser's Final ikväll klockan 19:30 mot VP.Prodigy. Vinner de denna matchen också får det möta mouz NXT i gruppfinalen.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..