×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Sverige

Fnatic-talangerna räckte inte till i gruppfinalen — förlorade mot regerande mästarna

1
Svenskarna i Fnatic Rising hade en tuff kväll i gårdagens gruppfinal av Weplay Academy League.
Den svenska Fnatic Rising-duon Kevin "kevve" Bohlin och Peppe "Peppzor" Borak hade igår chansen att upprepa Young Ninjas bedrift och säkra en plats i Weplay Academy Leagues LAN-finaler i Kiev. Tyvärr blev det förlust i gruppfinalen mot mouz NXT.

Fnatic Rising öppnade matchen piggt på Infernos T-sida men när de regerande akademi-mästarna fick ordning på sitt spel hade Fnatic inget att sätta emot. Kartan slutade 16-9 till mouz NXT.

På Nuke hade Fnatic Rising övertaget och ledde med 14-12. Svensklaget lyckades dock inte stänga kartan och fyra starka CT-rundor av mouz NXT innebar kartförlust med 14-16.

De två svenska spelarna kevve och Peppzor hade en särskilt tung kväll och var de spelare i Fnatic Rising som avslutade matchen med lägst kills och sämst HLTV-rating.

Det finns dock fortfarande möjligheter för Fnatics akademi-femma att knipa en plats i LAN-finalerna i Kiev. Då laget slutade tvåa i gruppen har svensklaget kvalificerat sig för sista chansen-kvalet som spelas under veckan.

I sista chansen-kvalet ställs Fnatic Rising mot BIG Academy i den första omgången. Matchen spelas imorgon klockan 17:00 och sänds på Weplays Twitch-kanal.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..