×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Sverige

Fnatics Major-hopp krossat — tar sig inte igenom IEM Falls gruppspel

1
Tredje förlusten i sträck i IEM Fall för Fnatic.
Gruppspelet i IEM Fall fortsätter vara tufft för Fnatic. Igår kväll mötte de bulgariska Fiend, det andra laget i grupp D som också förlorat sina båda matcher hittills.

Trots en jämn start innan sidbyte sprang Fiend iväg på T-sidan. David "harn" Benchev, Simeon "dream3r" Ganev, och Hristiyan "REDSTAR" Pironkov hade alla skinande uppvisningar, medan ingen på Fnatics sida hittade sitt fotfäste.

Med en 12-16 förlust för Fnatic ser resten av året mörkt ut. För att de skulle kunna haft en chans att spela i höstens Major hade de behövt säkra minst en åttondeplats. Efter den här matchen är den chansen borta. För att femman skulle ha kunnat ta sig vidare ur gruppspelet hade de behövt vinna en eventuell tiebreaker för tredjeplatsen, men med denna förlust är det omöjligt att få en tiebreaker även om de skulle vinna sina kommande matcher.


Jack "Jackinho" Ström Mattsson som har spelat för laget sedan januari i år gick ut på Twitter och tog på sig en stor del av skulden: “Jag har inte presterat i närheten bra eller konsistent nog för att vara där jag vill som spelare eller där vi vill vara som lag.”

Fnatic har två till matcher kvar i gruppen för att avgöra vilken plats de slutar på. Ikväll klockan 21:30 möter de gruppledarna Ninjas in Pyjamas, och imorgon möter de bulgariska SKADE.Artikelbild: Pressbild/Fnatic
Videokälla: ESL/Twitch

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..