×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Plopski om favoritskapet i IEM Fall-gruppen: "Det blir farligt mot alla motståndare"

1
NIP-stjärnan Nicolas "Plopski" Gonzales Zamora underskattar inte lagets gruppmotståndare.
När Ninjas in Pyjamas kliver in på servern i lagets inledande gruppspelsmatch mot Fiend i IEM Fall ikväll gör man det som stora favoriter att ta sig vidare från gruppspelet.

Svenskarna kommer senast från en stark insats i Blast Premiers gruppspel där laget vann gruppen efter tre raka vinster och Nicolas "Plopski" Gonzales Zamora tycker att det är skönt att kliva in i turneringen med fina resultat i ryggen.

—Känslan i laget just nu är väldigt bra. Vi lyckades få bra resultat i Blast så det känns jävligt nice att komma in i IEM Fall med de vinsterna. Det ger oss mycket confidence, säger Plopski inför kvällens match.

Som för alla deltagare är huvudfokus för NIP att kvala till CS:GO-majorn i Stockholm. Det totala resultat i IEM Fall är sekundärt.

— Man vill så klart vinna IEM Fall, men att kvala till Majorn är prio ett just nu, säger Plopski.

Trots att laget är stora favoriter i gruppen kan man inte ta ut någonting i förskott. Det finns speciella omständigheter som gör gruppspelet mer svårtippad än vanligt.

— I och med att det precis kommit en ny uppdatering och att matcherna är bo1 tror jag inte man ska underskatta någon. Det blir nog farligt mot alla motstånd, säger Plopski.

— Jag tror att Fnatic och Faze Clan kommer vara de svåraste motståndarna för oss. Jag hoppas att vi och Fnatic, svenskarna, går vidare.

Inför hösten har Plopski ändrat sin roll litegrann jämfört med hur han spelat tidigare i år. Hittills har ändringarna gett effekt och Plopski hade en av sina bästa insatser i år i Blast Premier-gruppspelet.

— Vi kom fram till att jag är bättre när jag är lite mer aggressiv än jag varit det senaste året. Jag kände att jag inte hade den impacten jag ville ha och vi kom fram till att jag kunde spela lite mer aggressivt. Jag ska vara lagets entry fragger och alltid gå först och styra laget in i rundan, säger han.

— Sedan gäller det att hitta balansen och bli lite mer bekväm i en passiv roll. Man ska ju inte alltid spela spela aggressivt. Men det känns som att jag är på rätt god väg att hitta balansen mellan passivt och aggressvit, det känns bra individuellt inför IEM Fall.

Ninjas In Pyjamas spelar sin första gruppspelsmatch ikväll klockan 22:45. Laget möter Faze Clan och matchen sänds på ESL:s B-kanal.

Artikelbild: Pressbild/NIP
Videokälla: Blast Premier/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..