×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Young Ninjas körde över AURA i Elitserien-toppmötet — vann 16 rundor i rad på Mirage

1
Stormötet mellan Young Ninjas och AURA blev en ensidig historia.
Förväntningarna inför gårdagens stormöte i Elitserien var höga. Många hoppades att två av de mer intressanta lagen i serien, Young Ninjas och AURA, skulle bjuda på en ordentlig show i mötet dem emellan.

Så blev dock inte fallet. Istället blev stormötet på Mirage en väldigt ensidig affär som Young Ninjas enkelt tog hem med klara 16-4. Efter fyra rundor låg Ninjas in Pyjamas akademilag under med 0-4 men lyckades alltså sedan spela hem 16 raka rundvinster.

En tråkig parentes är att AURA inte hade möjlighet att ställa upp med en fulltalig ordinarie femma, vilket kan ha haft en negativ inverkan på lagets prestation. Johan "Hype" Engblom hade inte möjlighet att delta i matchen och ersattes av Daniel "Zer00x" Grundh.

Segern innebär att Young Ninjas klättrar till en tredjeplats i tabellen. Laget har 15 poäng och är två poäng efter tabellettan Lilmix med två matcher mindre spelade. AURA ligger just nu sjua i serien.

I övriga matcher som spelades igår vann Typ as nice mot IWNL och Adive slog LakeShow.

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..