×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Dubbla Lilmix-vinster — tar över förstaplatsen i Elitserien

1
Jonathan "b0denmaster" Bodenmalm storspelade när Lilmix gick om Kappa Bar i Elitserien-tabellen.
s tid som tabelletta i Elitserien varade inte mer än en dag. I gårdagens omgång förlorade Kappa mot vilket gav Lilmix möjlighet att ta över förstaplatsen.

Det var en möjlighet som Lilmix också förvaltade. Laget betade av två Elitserien-matcher under gårdagen och lyckades vinna både mot X-Gamer och LakeShow med siffrorna 16-10.

Jonathan "b0denmaster" Bodenmalm var Lilmix bästa spelare igår och toppade scoreboarden i bägge matcherna. Mot X-Gamer skramlade 23-åringen ihop 23 kills och mot LakeShow stod han för 24.

För X-Gamer var gårdagens förlust den första för säsongen efter fem raka vinster i serien. Eftersom laget har två mindre spelade matcher än både Kappa Bar och Lilmix parkerar laget på en tredjeplats i tabellen.

I övriga matcher igår vann AURA mot IWNL, Granit mot Typ as nice och Prima Esport mot Influncr.

Ikväll spelas ytterligare tre matcher i Elitserien. Bland annat ställs de stora förhandsfavoriterna Young Ninjas mot succélaget AURA som kvalat till IEM Fall. Kvällens matcher börjar klockan 19:00 och sänds på Elitseriens Twitch-kanal.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..