×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Kappa Bar ny tabelletta i Elitserien: "Spelade vårt spel och det fungerade"

1
Efter sju omgångar ligger Kappa Bar överst i tabellen med 16 inspelade poäng.
tar tillbaka förstaplatsen i Elitserien efter att ha besegrat Influncr i gårdagens omgång. Matchen, som spelades på Nuke, slutade 16-9 till Kappa och är lagets femte seger på sju spelade matcher i Elitserien.

Gårdagens match började dock trögt för Kappa och det var först i den åttonde rundan vid ställningen 1-6 som laget började leverera.

— Vi var segstartade i äkta Kappa-fashion. Sedan när vi väl kom igång och började med vårt spel rullade det på ganska enkelt. Vi spelade vårt spel och det fungerade, säger Kappa-spelaren Isak "kASI" Walhed efter matchen.

— Vi tog en timeout och sade att vi fokuserar på våra defaults, att vi kör våra rundor och struntar i vad motståndarna gör. Vi vet vad som är våra styrkor och vad vi behöver göra för att vinna en sådan här match.

Utöver Kappa Bars vinst mot Influcnr vann också Adive sin match mot Prima Esport under gårdagen.

Ikväll spelas hela sju matcher i Elitserien. Två av matcherna, Prima Esport—Influncr och —Kappa Bar, sänds på Elitseriens Twitch-kanal med start klockan 19:00.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..