×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

GRUPPSMÄLLEN: Dignitas ute ur Republeague — förlorade fyra raka kartor

1
Svenskarna hade inte spelgudarna på sin sida i gårdagens gruppspelsmatcher.
Dignitas fina start i Republeagues gruppspel fick en mindre lyckad uppföljning i gårdagens matcher. Svenskarna förlorade två raka matcher med 0-2 och är därmed utslagna ur turneringen.

Laget inledde gårdagen med att möta bulgariska Fiend. Det blev två jämna kartor på Nuke och Mirage som båda slutade med förlust med siffrorna 13-16.

Gårdagens andra match blev ett returmöte med den ryska organisationen Extremum, ett lag som Dignitas besegrade med 2-0 så sent som i måndags. Igår var dock rollerna omvända och Extremum var det lag som istället gick segrande ur matchen efter två raka kartvinster på Dust2 och Nuke.

Nästa gång vi får se Dignitas på servern är i säsongens hittills viktigaste turnering IEM Fall. Turneringens gruppspel börjar nästa vecka och Dignitas har lottats in i grupp C tillsammans med bland annat storlagen OG och Team Vitality.

Artikelbild: Pressbild/NIP
Videokälla: Republeague/Twitch

4 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 4 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..