×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Dignitas höll för favoritskapet — ett steg närmare slutspelsplats

1
Dignitas 21-årige norrman Håkon "hallzerk" Fjærli hade huvudrollen i gårdagens seger mot Extremum.
Svensklaget Dignitas höll för favoritskapet i gårdagens Republeague-match mot Extremum. Svenskarna stod för en stabil insats när laget besegrade den ryska organisationen med 2-0 i kartor.

Matchens gigant var dock inte av svensk börd. Istället var det Dignitas norska AWP-spelare Håkon "Hallzerk" Fjærli som stod i rampljuset. 21-åringen toppade kill-statistiken på både Nuke och Mirage och var tillsammans med Jonas "Lekr0" Olofsson och Ludvig "HEAP" Alonso lagets vassaste spelare.

Dignitas grupp i turneringen kommer att avgöras idag. I och med gårdagens seger ställs laget mot Fiend som också vann sin inledande gruppspelsmatch igår mot eSuba.

Vid vinst mot Fiend är Dignitas klara för slutspel. Om laget förlorar väntar en avgörande match senare under kvällen mot vinnaren i matchen mellan eSuba och Extremum.

Matchen mot Fiend är schemalagd att starta klockan 16:00 och sänds på Republeagues Twitch-kanal.

Artikelbild: Perra Andersen/Dignitas och Pressbild/NIP
Videokälla: Republeague/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..