×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Formstarka Dignitas kickar igång Republeagues höstturnering

1
Dignitas kliver in i Republeagues höstsäsong med en Patrik "f0rest" Lindberg i kanonform.
Svenskarna i Dignitas ger sig ikväll in i ytterligare en turnering. Laget deltar i Republeagues höstsäsong och spelar sin inledande gruppspelsmatch mot den ryska organisationen Extremum ikväll klockan 19:00.

Förutom Extremum får Dignitas sällskap av Fiend och tjeckiska eSuba i sin grupp. Gruppen är svårtippad, men Fiend och Dignitas är de två lag som på förhand kan sägas ha ett visst överläge.

Dignitas vårsäsong var den starkaste laget haft sedan de svenska legendarerna återförenades i början av förra året. Efter att ha förstärkt med Jonas "Lekr0" Olofsson peakade laget på plats 23 i HLTV:s världsranking i maj, men lyckades inte ta det sista svåra klivet upp till de riktigt stora arenorna.

Nu i början av höstsäsongen har svenskarna tagit vid där man avslutade i våras och levererat en hel del fina resultat, inte minst tack vare Patrik "f0rest" Lindbergs urstarka insatser. Under de senaste veckorna har laget vunnit Blast Nordic Masters, kvalificerat sig för IEM Fall och tagit sig till kvartsfinal i Pinnacle Fall Series (där man till slut förlorade mot motstånd i världsklass i form av Faze Clan).

Lagets högsta prioritering den närmaste tiden kommer helt klart att ligga på att förbereda sig så gott som möjligt inför IEM Fall där laget siktar på att ta sig tillräckligt långt för att säkra en plats i årets Major. Kanske kan en fin insats i Republeague göra att laget kliver in i IEM Fall med medvind?

Artikelbild: Perra Andersen/Dignitas

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..