×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Dignitas derbyvinnare igen – f0rest i monsterform

1
Patrik "f0rest" Lindberg var ostoppbar i veckans derby mot Galaxy Racer.
Svenskarna i Dignitas fortsätter att gå starkt i säsongsinledningen. I öppningsmatchen av Elisa Invitational, där laget ställdes mot landsmännen i Nigma Galaxy, var Dignitas ännu en gång storleken större.

De två lagen möttes senast för bara ett par veckor sedan i Pinnacle Fall-slutspelet. Då vann Dignitas med 2-0 i kartor.

Den här gången vann Dignitas derbyt med 2-1 i kartor efter att lagets stora stjärna Patrik "f0rest" Lindberg haft en superdag på servern. Veteranen var ostoppbar och avslutade matchen med över 100 ADR över de tre kartorna.

Turneringen är fullkomligt proppad med svenska deltagare som bjöd på blandade resultat i gruppspelets första omgång. Bland de mer lyckade resultaten kan nämnas att Robin "flusha" Rönnquist projekt Gorillaz vann mot Sinners och Faruk "pita" Pitas lag Copenhagen Flames besegrade KOVA Esports.

För svensklagen Apeks och Young Ninjas blev det förluster vilket även var fallet för Adam "WolfY" Andersson (Lyngby Vikings) och duon Robin "robiin" Sjögren och Rasmus "kreaz" Johansson (Team Finest).

För att ta sig vidare till turneringens slutspel krävs att ett lag vinner tre matcher i gruppspelet. Som mest spelar ett lag fem matcher.

Artikelbild: Perra Andersen/Dignitas
Videokälla: Blast/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..