×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Prima Esport startar CS:GO-liga — för företag

1
Vilket företag är bäst i Sverige på CS:GO?
Prima Esport gick i onsdags ut med att de skapar en ny liga inom CS:GO för företag. CL:GO, eller Corporate League CS:GO, är en chans för företag att visa sina skills och sitt varumärke i en turnering där de tävlar om 35 000 kr.

För att kunna delta i ligan behöver företag köpa biljetter. Redan nu fram till den 29:e september kan företag köpa Early-bird biljetter för 5 500 kr, och därefter kommer priset stiga till 8 500 kr fram till den 20:e oktober. Utöver dessa finns det även en VIP-biljett, där det ingår lagtröjor, reklaminslag, highlights, och ett träningsläger hos en av Prima esports partners.

Företagen kan anmäla lag om fem till åtta spelare, där tre är reserver. Spelarna måste tillhöra samma företag eller aktiebolag. Flera lag från samma företag är även tillåtet.

Den 27:e oktober börjar gruppspelet, som hålls online. När semifinalerna och finalen spelas den 29:e januari nästa år hålls det offline, men platsen har ännu inte getts ut.

Du kan läsa mer om turneringen och anmäla ett lag på Challengermodes hemsida.

Artikelbild: Pressbild/Valve

5 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 5 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..