×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Counter-Strike: GO

Vitality toppar gruppen i Blast Premier Fall — Astralis tvåa

1
Vitality och Astralis går direkt vidare till Blast Premier Fall Finals.
Igår spelades de sista matcherna i grupp A i Blast Premier Fall Groups. Team Vitality fortsatte vara i samma toppform som de visat tidigare, och tar med en 2-0 vinst över Astralis förstaplatsen i gruppen.

För att avgöra vem som fick andraplatsen mötte Astralis Team Liquid. Efter att ha vunnit sina respektive picks, Nuke och Vertigo, avgjordes matchen på Dust2. Liquid tog en stark ledning med 12-6, men Astralis lyckades med hjälp av Philip "Lucky" Ewalds AWP komma tillbaka och vinna sista kartan. Matchen slutade 16-13 till danskarnas fördel.

Vitality och Astralis blir då etta och tvåa i gruppen, och går direkt vidare till Blast Premier Fall Finals, som hålls i Köpenhamn i november.

Liquid och Evil Geniuses får i oktober chansen att kämpa igenom Blast Premier Fall Showdown för att bli ett av de två sista lagen som går vidare till Fall Finals.

Artikelbild: Pressbild/ESL

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..