×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Danmark

Startklara spelare i BLAST Premier Fall — här är A-gruppens lag

1
Stjärnlag, veteraner och ikoner spelar under dagens gruppspelsmatcher i BLAST Premier Fall.
Under dagen spelar A-gruppen sina första matcher i BLAST Premier Fall med första matchens starttid klockan 16:30.

Danska stjärnlaget Astralis är först ut att möta Evil Geniuses, som under de tre senaste månaderna endast vunnit en enda match. Astralis står som klara förhandsfavoriter inom både gemenskapen och bettingsidor där deras världsranking och tidigare resultat kan vara dominerande.

Detta markerar även Andreas "Xyp9x" Højsleths återkomst i femman och fyller Lukas "gla1ve" Rossanders plats i laget, då lagkaptenen har blivit pappa och är på föräldraledighet.

Senare mot kvällen, klockan 19:30, möter EPL-finalisterna Team Vitality ikonerna Team Liquid i sin första match mot varandra sedan februari tidigare i år där Liquid stod som segrare med 2-1.

Gemenskapsomröstningen är väldigt jämn mellan de två lagen, glidandes runt 50-50, medans bettingsidor har oddsen i favör till de franska spelarna i Vitality. Med fransmännens tidigare prestationer i EPL är oddsen väntade.

Artikelbild: Stephanie Lieske/ESL
0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..