×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Världen

XSET värvar Originem — juliano och zAAz flyttar till USA

1
Sedan i somras har Julia "juliano" Kiran och Zainab "zAAz" Turkie:s lag gått under namnet Originem i väntan på att få intresse från en organisation. Nu har den nordamerikanska organisationen XSET valt att satsa på världens bästa dam-lag, och de satsar nu stort.
Spelarna Julia "juliano" Kiran, Zainab "zAAz" Turkie, Michaela "mimi" Lintrup, Petra "Petra" Stoker och Anastasia "kr4sylya" Khlobystina har under fredagseftermiddagen offentliggjort att den nordamerikanska organisationen XSET värvat dem. XSET har sedan tidigare lag i VALORANT och spelare som representerar organisationen i Fortnite. Originem, som de tidigare gick under, har under 2020 tagit hem vinster i DreamHack Showdown Summer 2020: Europe, Ambush Female Invitational och Galaxy Racer Female Invitational.

I en exklusiv intervju med Dexerto, avslöjas det att laget kommer att flytta till Nordamerika och att de satsar att inte även fortsätta vara det bästa dam-laget utan vill även kunna stå sig mot herr-lag. Något som de får chansen i DreamHack Open December 2020. De fick en inbjudan efter deras vinst i DreamHack Showdown Summer. De kommer även i december att delta i DreamHack Showdown Winter dit de blivit inbjudna. Där ställs de mot Dignitas, CLG Red, Nigma Galaxy, Arcane Wave och NOFEAR5.

XSET
SverigeJulia "juliano" Kiran
SverigeZainab "zAAz" Turkie
DanmarkMichaela "mimimimichaela" Lintrup
VärldenPetra "Petra" Stoker
RysslandAnastasia "kr4sylya" Khlobystina


Artikelbild: Fredrik Nilsson, DreamHack

2 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 2 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..