×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Frankrike

Finalen i ESL Pro League görs upp — hårresande spänning i giganternas kamp

1
ESL Pro League-finalisterna gör idag upp om vem som tar hem prissumman och titeln som mästare.
Idag klockan 16:00 spelas finalen i ESL Pro League mellan världsettan Natus Vincere och franska Team Vitality.

Bägge lagen spelade under gårdagen sina semifinalsmatcher för att plöja vägen för att bli finalisterna i ESL Pro League och nekade därmed en enda dansk spelare att stå i final.

Matchen kommer att spelas i BO5-format och prissumman för det vinnande laget är $750,000 samt respekten att bära titeln som mästare i ESL Pro League Season 14.

De två lagen möttes som senast under IEM Cologne i gruppspelsmatcherna där Navi stadigt tog hem segern med 2-1 mot fransmännen men visade ingen utklassning.

Spelarna som väntas stångas hårdast under finalmatchen är Navis Oleksandr "s1mple" Kostyliev och Vitalitys Mathieu "ZywOo" Herbaut med hjälp av sina respektive lagkamrater under kamperna.

Förhandsfavoriterna inom både betting och CS-gemenskapen är Navi med ganska stor marginal. På HLTV:s omröstningspanel är det över 75% röstningar i favör för Natus Vincere.

Finalen sänds på ESL:s Twitch-kanal.

Artikelbild: Stephanie Lieske/ESL.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..