×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Danmark

Nagelbitande semifinalerna är färdigspelade — otroliga insatser mellan stjärnlagen

1
Semifinalerna i ESL Pro League är färdigspelade. Såhär såg matchresultaten ut.
Under gårdagen spelades semifinalsmatcherna mellan fyra stjärnlag i ESL Pro League.

Matchen mellan Team Vitality och OG resulterade i vinst för fransmännen med 2-0. Det började relativt jämnt mellan lagen på Mirage med 16-12 för att sedan på Nuke sluta med 16-7 i resultat.

På kvällen spelade danska Heroic mot världsettan Natus Vincere och förlorade med 1-2. Matchen var väldigt jämn på samtliga kartor och levererade konstant mycket intressanta plays.

Första kartan var populära Mirage där Navi vann med 16-14. Sedan på Overpass tog Heroic hem det med 16-13. Sist på Nuke lyckades Navi med nöd och näppe undvika övertid med 16-14.

Heroics dynamik mellan Ismail "refrezh" Ali, Rasmus "sjuush" Beck och Rene "TeSeS" Madsen var nära inpå perfekt där refrezh var top-fragger med sjuush precis bakom. TeSeS levererade mycket fina utility-plays under samtliga kartor.

Som väntat för Navis del var Oleksandr "s1mple" Kostyliev bäst på servern med hela 92-54 i K/D-rating. Aces, clutches och sinnessjuka AWP-flicks var några av stjärnans plays under matchens gång.

Finalen väntas spelas idag klockan 16:00 mellan Natus Vincere och Vitality.

Artikelbild: Stephanie Lieske/ESL.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..