×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Danmark

Nagelbitande semifinalerna är färdigspelade — otroliga insatser mellan stjärnlagen

1
Semifinalerna i ESL Pro League är färdigspelade. Såhär såg matchresultaten ut.
Under gårdagen spelades semifinalsmatcherna mellan fyra stjärnlag i ESL Pro League.

Matchen mellan Team Vitality och OG resulterade i vinst för fransmännen med 2-0. Det började relativt jämnt mellan lagen på Mirage med 16-12 för att sedan på Nuke sluta med 16-7 i resultat.

På kvällen spelade danska Heroic mot världsettan Natus Vincere och förlorade med 1-2. Matchen var väldigt jämn på samtliga kartor och levererade konstant mycket intressanta plays.

Första kartan var populära Mirage där Navi vann med 16-14. Sedan på Overpass tog Heroic hem det med 16-13. Sist på Nuke lyckades Navi med nöd och näppe undvika övertid med 16-14.

Heroics dynamik mellan Ismail "refrezh" Ali, Rasmus "sjuush" Beck och Rene "TeSeS" Madsen var nära inpå perfekt där refrezh var top-fragger med sjuush precis bakom. TeSeS levererade mycket fina utility-plays under samtliga kartor.

Som väntat för Navis del var Oleksandr "s1mple" Kostyliev bäst på servern med hela 92-54 i K/D-rating. Aces, clutches och sinnessjuka AWP-flicks var några av stjärnans plays under matchens gång.

Finalen väntas spelas idag klockan 16:00 mellan Natus Vincere och Vitality.

Artikelbild: Stephanie Lieske/ESL.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..