×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Svenska duon sänkte Young Ninjas — klara för Elisa Invitational

1
Rasmus "kreaz" Johansson och Robin "robiin" Sjögren hjälpte Team Finest att nå Elisa Invitational-gruppspelen.
Under gårdagen hade Young Ninjas chansen att säkra sin plats i Elisa Invitational-gruppspelen. Det satte dock landsmännen Rasmus "kreaz" Johansson och Robin "robiin" Sjögren stopp för.

Den svenska duon har den senaste tiden agerat inhoppare åt Team Finest i Elisa Invitational-kvalen, och det var just Team Finest som akademi-ninjorna igår behövde slå för att säkra avancemanget. Någon seger för Young Ninjas blev det dock inte, utan Team Finest knep istället segern med 2-0 i kartor.

Matchen var otroligt jämn och både Nuke och Overpass avgjordes på övertid. Där var Finest snäppet vassare två gånger om och vann bägge kartorna med 19-17.

Att Young Ninjas inte gick vidare igår innebär inte att laget är ute ur kvalet. Då svenskarna inlett kvalet med två raka vinster har man fortfarande goda chanser att nå huvudturneringen.

Artikelbild: Luc Bouchon/Dreamhack och Jak Howard/ESL
Videokälla: Elisa Esports/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..