×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Dags för kvartsfinal för NIP — tungviktsmöte mellan storlagen väntar

2
Kan Nicolai "HUNDEN" Petersens utpekande av OG-spelaren som fuskmedhjälpare ha påverkat lagets förberedelser negativt?
Om ett par timmar är det kvartsfinalsdags för Ninjas in Pyjamas. Efter att laget besegrade Mousesports i åttondelsfinalen väntar nu riktigt tufft motstånd i form av OG.

I gruppspelet imponerade OG ordentligt. Laget var tillsammans med Heroic ett av de två lag som tog sig obesegrade genom gruppspelet och alltså vann alla sina fem matcher.

Lagets polska AWP-spelare Mateusz "mantuu" Wilczewski har varit en starkt bidragande orsak till OG:s starka inledning. I gruppspelsmatchen mot Complexity Gaming hade mantuu stor show på Nuke då han stod för 33 kills på 28 rundor och är inför dagens match turneringens starkaste AWP-fragger med ett snitt på 0.48 AWP-kills per runda.

Värt att notera är att OG:s senaste match var för två veckor sedan. Om det är en fördel att laget haft en matchfri period eller om det är bättre att ha ett par färska matcher i ryggen råder det nog delade meningar om, men att lagens uppladdning inför matchen sett olika ut är ett faktum.

Det kan också noteras att OG:s uppladdning kan ha störts av den senaste tidens dramatik kring Nicolai "HUNDEN" Petersens fuskanklagelser riktat mot spelare som tidigare representerat Heroic. En av spelarna som pekats ut som delaktig i HUNDENs fuskande, och som fått en hel del negativ publicitet kring frågan, är OG-spelaren Nikolaj "niko" Kristensen.

NIP:s kartvinster på Ancient och Inferno såg ut att vara relativt komfortabla. Kan svenskarna ta med sig prestationen från de kartorna och glömma förnedringen på Vertigo finns alla möjligheter i världen för vinst ikväll.

Kvartsfinalen mellan Ninjas In Pyjamas och OG börjar klockan 16:00 och visas på ESL:s Twitch-kanal.

Artikelbild: Stephanie Lieske/ESL och Adela Sznajder/Dreamhack
Videokälla: ESL/Twitch

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..