×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Svenskarna klara för kvartsfinal: "Var säkra på att vi skulle vinna"

1
Ninjas In Pyjamas tokstarka försvar på Inferno banade vägen för vinsten mot Mousesports.
Svenskarna i Ninjas in Pyjamas är klara för kvartsfinal i ESL Pro League. Det står klart efter att laget under gårdagen besegrade Mousesports i turneringens åttondelsfinal med 2-1 i kartor.

Svenskarna kopplade direkt greppet om matchen genom att ta hem en komfortabel kartvinst på Ancient med 16-12. Kartan är NIP:s mest spelade under turneringen och laget är än så länge obesegrade på kartan.

På Mousesports kartval Vertigo gick det betydligt sämre. NIP såg otroligt bleka ut och förlorade kartan med hela 6-16. Efter matchen avslöjade Linus "LNZ" Holtäng att NIP hoppats på en annan karta.

— Vetot gick inte riktigt som vi ville, vi lät Vertigo vara. Men jag tycker det var lugnt, vi var riktigt säkra på att vi skulle vinna trots att Vertigo var andra kartan.

Och vann gjorde man. På Inferno klev svenskarnas IGL Hampus "hampus" Poser fram och visade med sina 21 kills vägen när NIP säkrade platsen i kvartsfinalen.

Efter en jämn första halvlek som slutade 7-8 var det dags för svenskarnas CT-sida. Där var NIP totalt ostoppbara. Svenskarna förlorade inte en enda runda som CT och kunde till slut knipa segern med 16-8.

Nu väntar kvartsfinal mot OG som gick obesegrade genom gruppspelet. Kvartsfinalen spelas på torsdag klockan 16:00.



Artikelbild: Pressbild/NIP
Videokälla: ESL/Twitch

5 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 5 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..