×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Efter lyckade gruppspelet: Fnatic raketklättrar på världsrankingen

1
Fnatic är återigen Sveriges näst högst rankade lag på HLTV:s världsranking.
Efter den blytunga vårsäsongen sjönk Fnatic som en sten på HLTV:s världsranking. Laget var som sämst rankat 65:a i världen, vilket var lagets sämsta placering på världsrankingen sedan 2016 då laget hade en rekordlåg placering på rankingen till följd av spelarbyten.

Efter den lyckade insatsen i ESL Pro Leagues gruppspel klättrar nu svensklaget ordentligt på rankingen. Laget tar sig från plats 65 ända upp till plats 31. Raketklättringen innebär dessutom att laget återigen är Sveriges näst högst rankade lag i världen, en plats man tappade under sommaren.

Även svensklaget Dignitas, som inlett säsongen starkt genom att bland annat vinna Blast Nordic Masters, klättrar från plats 57 till plats 36 på världsrankingen. Dignitas är därmed trea på Sverige-rankingen.

Ninjas in Pyjamas är alltjämt ohotade etta på Sverigerankingen. Laget, som också tog sig vidare från ESL Pro League-gruppspelet, är just nu åtta på världsrankingen.

Sverigerankingen

1. Ninjas in Pyjamas (8)
2. Fnatic (31)
3. Dignitas (36)
4. Gamerlegion (38)
5. Young Ninjas (43)
6. Nigma Galaxy (53)
7. Apeks (55)
8. AURA (82)
9. Lilmix 201
10. X-Gamer 212

Artikelbild: Adela Sznajder/Dreamhack

2 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 2 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..