×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Gamerlegion klättar i världsrankingen — näst bäst i Sverige

1
Gamerlegion som har tre svenska spelare börjar nu sniffa lite på topp 30. Detta med den senaste uppdateringen av HLTV:s världsranking.
Höstsäsongen av Counter-Strike: Global Offensive är igång på riktigt och nu har HLTV även uppdaterat sin världsranking. Bäst i Sverige är fortfarande Ninjas in Pyjamas som dock sjunkit ner två placeringar på världsrankingen. De ligger fortfarande inne på topp 10, närmare bestämt en niondeplats.

Men de som som klättrat mest på världsrankingen bland svenska lag är utan tvekan Gamerlegion. De har nu börjat sniffa på den åtråvärda topp 30-listan då de nu går upp till plats 39 i världen. Detta innebär också att de rankas som Sveriges näst bästa lag.

Även Young Ninjas har klättrat på rankingen och rankas nu som Sveriges tredje bästa lag. Laget som bara tappat och tappat, Fnatic, räknas fortfarande som ett svenskt lag, då de har tre spelare. De kanske kan få en rejäl skjuts på rankingen om de spelar bra i ESL Pro League. De börjar turneringen nu på fredag.

Sverigerankingen

1. Ninjas in Pyjamas (9)
2. Gamerlegion (39)
3. Young Ninjas (43)
4. Dignitas (57)
5. Apeks (59)
6. Fnatic (65)
7. Nigma Galaxy (72)

Sverigerankingen består av lag som har tre eller fler svenska spelare i sin roster.
Lagen under plats 7 har inte spelat tillräckligt för att vi ska ha med dem i denna artikel.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..