×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

NIP-stjärnan briljerade i nordafrikanskt kval — klar för Blast Premier Showdown

1
Tim "nawwk" Jonasson vann det nordafrikanska kvalet till Blast Premier Showdown med en mix.
Det har varit relativt tyst kring Tim "nawwk" Jonasson sedan Nicolai "dev1ce" Reedtz ersatte svensken i Ninjas in Pyjamas startfemma. Det kom därför lite som en blixt från klar himmel när det förra veckan stod klart att 23-åringen vunnit den afrikanska turneringen Dune Cup.

NIP:s bänkade AWP-spelare ställde upp i turneringen med en mix bestående av Shuaib "D0cC" Ahmad, Nikola "Lobanjica" Mijomanović och den syriska duon Ahmad "SpAwNns" Kanaan och Kais "KD69z" Abduljawad. Laget, som gick under namnet POGGERZ, krossade motståndarna och förlorade bara en enda karta under turneringen.

Svensken var en av turneringens mest framträdande spelare och var med en HLTV-rating på 1.38 bäst av alla i finalen mot Team Falcons.

Genom att vinna Dune Cup har mixlaget kvalat in till Blast Premier Showdown i oktober. Om NIP har en dålig insats i Blast Premier Falls gruppspel och då åker ned till Blast Premier Showdown kommer dock nawwk inte kunna spela i turneringen.

Inför höstsäsongen meddelade NIP att man är villiga att låna ut nawwk till ett annat lag. Spelaren har kontrakt med organisationen över 2022.

Artikelbild: Pressbild/NIP

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..