×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Säsongens första vinst för NIP: "Spelade bättre idag än igår"

1
Ninjas In Pyjamas ryckte upp sig ordentligt och knep säsongens första seger.
Efter att ha förlorat den inledande matchen i Pro League-gruppspelet mot Team Liquid studsade Ninjas in Pyjamas tillbaka igår och tog säsongens första seger. Laget besegrade Entropiq med 2-0 efter kartvinster på Dust2 och Ancient.

Efter matchen berättade lagets IGL Hampus "hampus" Poser om lagets förberedelser inför matchen.

— Vi tog det som vilken annan match som helst. Entropiq har spelat otroligt många matcher online och har bra winrate på i princip alla kartor. Aleksey "Elian" Gusev är riktigt bra med sin AWP och de andra är också väldigt skickliga. Vi respekterade dem och vann, sade han.

— Vi spelade bättre idag än igår. Igår chokeade vi helt enkelt. Det var inte mer än så, vi spelade bara väldigt dåligt.

En spelare som verkligen hade en bättre dag på jobbet igår var Nicolas "Plopski" Gonzales Zamora. 19-åringen, som hade en svag insats på Dust2 mot Team Liquid, var under gårdagen lagets bäste spelare på kartan med sina 30 kills och 107 ADR.

Efter två spelade omgångar är NIP nu uppe på tre poäng i gruppen, vilket räcker till en delad andraplats tillsammans med Team Liquid, Entropiq och Furia Esports. Förhandsfavoriten Gambit Esports toppar tabellen efter två raka vinster och Team One är sist i gruppen med 0 poäng.

Redan klockan 13:30 idag möter Ninjas In Pyjamas tabelljumbon Team One i en match där svenskarna går ut på servern som klara favoriter.


Artikelbild: Pressbild/NIP
Videokälla: ESL/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..