×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Förlust direkt för NIP i Pro League: "Destroyed"

1
Svenskarna fick inte spelet att stämma i säsongspremiären mot Team Liquid.
Det blev en tuff inledning på säsongen för Ninjas in Pyjamas igår. Laget förlorade två raka kartor i öppningsmatchen av ESL Pro League mot Team Liquid.

NIP inledde matchen med att förlora Inferno med 9-16 efter en svag första CT-halva. På lagets egna kartval Dust2 öppnade laget återigen med en svag första halva, den här gången på T-sidan. Halvtidsunderläget 3-11 slutade till slut 10-16 till Liquid.

Liquids 24-årige amerikan Jonathan "EliGE" Jablonowski hade en supermatch mot ninjorna och hade en sammanlagd ADR på 110.2 över de två kartorna. För ninjornas del var det bara Nicolai "dev1ce" Reedtz som fick skyttet att stämma. Den danske storstjärnan skramlade ihop totalt 38 kills under hela matchen.

Efter matchen tog spelarna till Twitter för att uttrycka sin frustration över förlusten. Fredrik "REZ" Sterner sammanfattade insatsen kort och gott som att laget blivit "destroyed".


I eftermiddag spelas gruppspelets andra omgång. Klockan 16:45 ställs NIP mot Entropiq som vann sin första gruppspelsmatch mot Furia Esports med 2-0.



Artikelbild: Pressbild/NIP

4 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 4 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..