×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Säsongspremiär för Ninjas In Pyjamas — favoriter i Pro League-gruppen

1
Ikväll är det äntligen dags för Ninjas In Pyjamas att äntra servern igen. Här är en förhandstitt på lagets ESL Pro League-grupp.
Ikväll klockan 20:00 smäller det återigen för svenskarna i Ninjas in Pyjamas. I höstsäsongens första match ställs Sveriges just nu bästa lag mot Team Liquid.

Senast lagen möttes var under IEM Cologne då svenskarna vann med 2-1. Då förlorade NIP matchens första karta men krossade sedan Liquid på Dust2 och Mirage.

Gruppens storfavoriter är utan tvekan Gambit Esports. Laget tappade visserligen förstaplatsen på världsrankingen i slutet av vårsäsongen, men går ändå in i ESL Pro League som ett av lagen som på förhand kan sägas väntas vinna hela turneringen.

Utöver Liquid och Gambit består gruppen av ryska Entropiq och de två brasilianska lagen Team One och Furia Esports.

Team One är gruppens solklara underdogs tillsammans med Entropiq medan Furia tvingas ställa upp med sin coach Nicholas "guerri" Nogueira istället för Lucas "honda" Honda.

På förhand ser det alltså ut som att NIP ska kunna knipa en av de tre slutspelsplatserna. Frågan är om svenskarna håller för trycket.

Kvällens match mellan NIP och Team Liquid är schemalagd att starta klockan 20:00.




Artikelbild: Pressbild/NIP
Videokälla: ESL/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..