×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Sverige

Lilmix i monstercomeback mot Young Ninjas: "Helt skakig efter det här gamet"

1
Premiärmötet i Elitserien mellan förhandsfavoriterna Young Ninjas och Lilmix blev en minst sagt rafflande historia.
Gårdagens Elitserien-premiär bjöd på en otrolig comeback då Lilmix lyckades vända underläge 2-13 till en 16-14-vinst mot Young Ninjas på Overpass. Efter den otroliga upphämtningen var Lilmix nya spelare David "freddyyyw" Tönnäng i extas.

— Man är helt skakig nästan från det här gamet, berättar freddyyw i vinnarintervjun efter matchen.

Enligt freddyyyw höll laget sig kalla hela matchen igenom och fokuserade på en runda i taget. Först när comebacken var fullbordad kunde laget påbörja firandet.

— När vi vinner, då slänger man ju grejer och man kör, det bara dunkar i bröstet, berättar han.

I gårdagens andra match möttes Granit och IWNL på Mirage. Det blev en överkörning från Granits sida då laget vann med hela 16-2.

Ikväll spelas hela sex matcher i Elitserien. På Elitseriens Twitch-stream sänds matcherna mellan Influncr och Adive samt Lemondogs mot Kappa Bar.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..