×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Nessa besviken efter tävlingsdebuten för Godsent: "Förväntade mig en finalplats"

1
Godsents svenska stjärna Vanessa "Nessa" Ahlström nöjer sig inte med tredjeplatsen i Ambush Female Summer Cup.
I helgen debuterade Vanessa "Nessa" Ahlström och hennes femma för Godsent i Ambush Female Summer Cup. Laget slutade trea i turneringen efter att ha förlorat lower bracket-finalen mot före detta Izako Boars — ett resultat Nessa inte är nöjd med.

— Om jag ska vara helt ärlig så förväntade jag mig en finalplats, så jag är ganska besviken, säger hon till Fragbite efter turneringen.

Den avgöranden matchen, som var en bo1, avgjordes på Dust2 och slutade med relativt klara 16-9 till före detta Izako Boars fördel.

— Det kändes som en mycket jämnare match än vad det var. Vi visste att det skulle vara en svår match då vi tidigare haft problem mot dem, säger Nessa.

— Jag tycker att vi spelade en bra T-sida men vi måste verkligen förbättra vår CT-sida.

Framöver kommer Godsent att fortsätta kämpa i ESEA Open. Laget har hittills inte haft resultaten med sig och bara vunnit två av sju spelade matcher i ligan.

— Just nu ligger allt fokus på ESEA där vi har haft en tuff början på säsongen. Sedan är det IEM Fall-kval nu i helgen och utöver det blir det att fortsätta spela kval och ESEA, säger Nessa.

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..