×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Nessa efter helgens pallplats: "Förväntningarna alltid höga från mig"

1
Vanessa "Nessa" Ahlströms Bifrost Blue tog en delad tredjeplats i Ambush Female Spring Cup.
Den svenske spelaren Vanessa "Nessa" Ahlström och hennes lag Bifrost Blue tog en delad tredjeplats i helgens turnering Ambush Female Spring Cup efter en fin insats i såväl grupp- som slutspelet.

— Vi är såklart jätteglada att nå en pallplats, men förväntningarna är alltid att vinna, säger Nessa till Fragbite.

Inför turneringen hoppades Nessa att laget skulle nå ännu längre i turneringen.

— Vi hade höga förväntningar på att i alla fall komma till finalen, men tyvärr blev det inte så denna gång. Jag tycker personligen att det är viktigt att alltid tro att du kan vinna en turnering om du deltar i den, så förväntningarna är alltid höga från mig, säger Nessa.

Bifrost Blue imponerade i gruppspelet och vann tre raka matcher mot HyperspaceGirls, NSC_GG och Arcane Wave. Laget vann också kvartsfinalen mot Join The Force Female med 2-0 innan det tog stopp mot Galaxy Racer Female.

— Det var en väldigt jämn första karta och jag tror att om vi spelat om Overpass hade vi vunnit, nu när vi har gått igenom våra misstag, säger Nessa om semifinalsförlusten.

Galaxy Racer var i slutändan laget som tog hem hela turneringen utan att förlora en enda karta.

— Jag hoppas att vi kan spela mot GXR mer i framtiden. De är definitivt på en annan nivå än de andra tjejlagen vi annars brukar spela mot. Om vi fortsätter att fixa våra misstag och skaffa mer erfarenhet så kan vi i framtiden komma ut som vinnare, säger Nessa.

Framöver har Bifrost Blue inga turneringar inplanerade, men laget spelar i ESEA Open och kommer att delta i öppna kval för att hålla nivån uppe.

Utöver Nessa deltog flera svenska spelare i turneringen. Av dem var det bara Natalie "NAT" Sandell och hennes lag Join The Force Female som tog sig till slutspel där laget åkte ut mot just Bifrost Blue.

2 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 2 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..