×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Tredjeplats för Godsent i tävlingspremiären — räckte inte hela vägen till final

2
Vanessa "Nessa" Ahlströms femma slutade på pallplats i lagets första turnering som Godsent.
Godsents nya damlag, med Vanessa "Nessa" Ahlström i laget, slutade trea i helgens turnering Ambush Female Summer Cup. Turneringen var den första som laget spelade under Godsent-flaggan.

Godsent åkte på en tidig smäll i upper bracket mot Natalie "NAT" Sandells lag Team_JOE och fick kämpa sig igenom lower bracket. De två svenskorna möttes sedan igen i lower bracket-semin och då fick Godsent revansch genom att vinna med 16-8 på Mirage.

I lower bracket-finalen tog det dock stopp. Före detta Izako Boars var snäppet vassare och slutresultatet skrevs till 16-9 i Izako Boars fördel.

Vann turneringen gjorde till slut förhandsfavoriten Galaxy Racer. Laget, som är rankat tvåa i världen på FemaleCS.coms världsranking, gick obesegrade genom hela turneringen.

Ambush Female Summer Cup hölls till minne av den amerikanske kommentatorn Kris "Grumpy" Sandoval som tragiskt gick bort tidigare i år. För att hedra Grumpys minne samlades över 60 000 kr in till förmån för cancerforskning.