×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Svenska Fnatic-stjärnan inför säsongspremiären: "Jag är jävligt taggad"

1
I dag är det dags för Fnatic att kliva in i ESL Pro League. Lagets AWP-stjärna Jack "Jackinho" Ström Mattson hoppas att den nya femman ska kunna prestera direkt.
Det har nästan gått tre månader sedan svenskarna i Fnatic spelade sin senaste match. Då blev det förlust i det svenska derbyt mot Ninjas in Pyjamas och därmed en sistaplats i IEM Summer.

Under tiden som gått sedan dess har det minst sagt hänt mycket i Fnatics lagbygge. Jesper "JW" Wecksell och Maikil "Golden" Selim har båda förpassats till bänken och britterna Alex "ALEX" McMeekin och William "mezii" Merriman har värvats in som ersättare.

Nu är det äntligen dags för laget att kliva ut på servern igen och spela tävlingsmatcher, något som lagets AWP-spelare Jack "Jackinho" Ström Mattsson sett fram emot.

— Det känns jävligt kul att få spela en turnering igen. Det ska bli kul att se vilken nivå vi är på och vilka kartor som är våra bästa. Jag är jävligt taggad, säger Jackinho till Fragbite.

Fnatics nya femma har tränat hårt inför turneringen och på pracc har det sett bra ut. Men några definitiva slutsatser går inte att dra förrän laget spelat sina första riktiga matcher.

— Det är svårt att säga vilken nivå vi ligger på just nu. Jag tycker att vi har hållit en bra nivå på praccsen och vi har lärt oss mycket, men det är först nu när vi spelar offficials som vi kan se vilken nivå vi ligger på.

Tittar man på världsrankingen har Fnatic minst sagt en underdogstämpel. Av alla lag i Pro League är Fnatic med sin 62-placering på världsrankingen sämst rankat av alla.

Även om rankingen inte nödvändigtvis målar en rättvis bild av lagets förmåga räknar inte Jackinho med att laget ska kliva ut och dominera från start. Däremot hoppas han att laget ska kunna överraska och plocka några vinster i gruppspelet.

— Vi har inte alltför höga förväntningar. Vi måste vara realistiska, vi har inte spelat någon riktigt match än. Vi har praccat på bra och gjort framsteg men vi är långt ifrån kompletta, säger han.

— Men man spelar alltid för att vinna. Och det finns alltid en möjlighet, så man ska aldrig räkna ut sig själv. Vi ska gå in och köra vårt spel.

Vad tycker du om Fnatics nya femma?

744 personer har röstat

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..