×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

smooya hyllar Jackinho: "That guy can flick like a motherfucker"

1
Fnatics AWP-spelare fick under lördagen lovord från Owen "smooya" Butterfield. Detta under HLTV Confirmed. Han säger att den svenska stjärnan är ett djur med den gröna bössan.
Fnatic har inför höstsäsongen gjort stora förändringar. Det har nu gått till en internationell lineup med britterna Alex "ALEX" McMeekin och William "mezii" Merriman. Men tre svenskar är kvar, en av dessa är Jack "Jackinho" Ström Mattsson.

Han har haft det lite tufft i den orange-svarta tröjan men när han väl tog över som AWP-spelare så visade han direkt vad han gick för. Detta är något som en annan AWP-spelare, Owen "smooya" Butterfield, påpekade under lördagens avsnitt av HLTV Confirmed. I avsnittet hyllar den brittiska spelaren Jackinho och säger att han är riktigt farlig.

smooya påpekar också att många har gett Jackinho för mycket skit, mycket på grund av att han inte var det huvudsakliga AWP-spelaren. Han ger också en känga till organisationer som plockar upp spelare och sätter dem i fel roll. Han säger att organisationer måste låta spelare misslyckas så de kan förbättra sig men detta kan de inte göra om de faktiskt inte spelar den rollen de är bäst i.

Hela avsnittet av HLTV Confirmed

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..