×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Sverige

Tutsi jagad av Esportal-spelare: "Börjat gå ut över familjen"

1
Esportal är en otrolig populär tjänst för de nordiska länderna och framförallt i Sverige. Ju mer folk som spelar ju mer kritik kommer det. Detta har Esportal-profilen, Marcus "Tutsi" Toth, och hans familj fått lida av.
Den populära streamern och Esportalprofilen Marcus "Tutsi" Toth la under gårdagen ut en Twittlonger där han vädjar till spelare på Esportal att sluta kontakta honom. Han skriver att han under de senaste veckorna blivit väckt dagligen av SMS eller samtal mitt i natten av frustrerade spelare. Dessutom ska både hans bror och far blivit kontaktade ett flertal gånger av folk som vill ha Tutsis nummer.

Han skriver att han förstår varför folk skriver till honom med tanke på hur central profil han är för Esportal. Han välkomnar också kritik från spelare men menar att de har blivit för mycket på senaste tiden. Tutsi vill vara tydlig med att man inte kan komma förbi avstängningar eller liknande genom att skriva till honom. Han menar istället att man ska kontakta Esportals supportteam.
2021-11-19 15:37
Visst kan svenskar mer än norskar om esport? Vi lät Godsent-proffsen Vanessa "Nessa" Ahlström och Hege "Hedje" Botnen tävla mot varandra i en klassisk frågesport för att få ett definitivt svar.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..