×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Gruppspelet i akademi-ligan färdigspelat – Young Ninjas slutar tvåa

1
Young Ninjas avslutade Weplay Academy Leagues gruppspel urstarkt med sex raka vinster.
Young Ninjas urstarka avslutning av Weplay Academy Leagues gruppspel höll i sig när laget i går tog sin sjätte raka seger i ligan. Love "phzy" Smidebrant och Erik "ztr" Gustafsson toppade scoreboarden med 20 kills vardera när svenskarna bekvämt besegrade BIG Academy med hela 16-6 på Mirage.

Seger innebär att Young Ninjas slutar tvåa i gruppspelet. Bara förhandsfavoriten mouz NXT, som Young Ninjas lyckades vinna mot i torsdags, lyckades skrapa ihop fler poäng än svenskarna.

Också Fnatic Rising avslutade gruppspelet med en seger. Laget vann mot Astralis Talent i en jämn batalj på Dust2 som svensklaget till slut lyckades vinna med 16-14.

Fnatic Rising slutar därmed fyra i gruppspelet och missar därmed direktplatsen till LAN-finalerna i Kiev. För att nå dit seger i en bo3 mot antingen Natus Vincere Junior, Astralis Talent eller VP.Prodigy på söndag.

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..