×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Counter-Strike

BOMBEN: Fnatic bänkar JW från CS:GO-laget — kommer satsa på internationell femma

1
Legendaren Jesper "JW" Wecksell har blivit bänkad från Fnatics CS:GO-lag.
Storlaget Fnatic väljer att bänka den svenske legendaren och lagets trotjänare Jesper "JW" Wecksell från sitt CS:GO-lag. Det meddelade organisationen i dag genom ett pressmeddelande.

Beslutet kommer bara veckor efter att Fnatic meddelat att lagets tidigare IGL Maikil "Golden" Selim flyttats till bänken. I pressmeddelandet bekräftar lagets nyblivne team director och före detta coach Andreas "Samuelsson" Samuelsson att den nya femman inte längre kommer att bestå av enbart svenska spelare utan att man bygger om med internationella spelare.

— Han har uppnått mer än vad de flesta ens kan drömma om med tre major-vinster och över 20 turneringstroféer vilket gör att han är en av de absolut bästa spelarna i historien, kommenterar Samuelsson i pressmeddelandet.

JW själv säger i pressmeddelandet att det är en konstig men spännande känsla att inte längre vara en del av Fnatic.

— Jag har alltid gjort mitt bästa varje dag under de senaste åtta åren för att göra Fnatic till det absolut bästa det någonsin kan vara, säger JW.

Någon ersättare har ännu inte meddelats av Fnatic, men tidigare har Fragbite rapporterat om att laget skulle vara intresserat av den polska AWP-talangen Miłosz "mhL" Knasiak.

Fnatic har under våren haft en mycket svag säsong resultatmässigt och till följd av detta rasat på HLTV:s världsranking. I skrivande stund är laget rankat 47:a i världen, vilket är den sämsta noteringen för laget fem år.

Artikelbild: Bart Oerbekke/ESL

4 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 4 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..