×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Young Ninjas vann svenskderbyt — slutspelsplatsen i princip säkrad

1
Love “phzy” Smidebrant dominerade i gårdagens Weplay Academy League-derby.
Under fredagskvällen stod Young Ninjas för ännu en vinst i Weplay Academy League. Matchen mellan svensklagen Young Ninjas och Fnatic Rising avgjordes på övertid och slutade 19-15 till fördel för Young Ninjas. Vinsten säkrades av Anton "Sapec" Palmgren i sista rundan med tre solokills.

Trots Peppe "Peppzor" Boraks snygga 1v2-clutch med pistol i första rundan var det Love "phzy" Smidebrant som snodde rampljuset med sina 33 kills.

Med denna vinsten går Young Ninjas upp till 24 poäng i ligan och är på sin andraplats nästan säkrade en plats i slutspelet. Det ser mörkare ut för Fnatic Rising på sin femteplats med 18 poäng.

Fnatic Rising möter klockan 17:00 ikväll Natus Vincere Junior i en nästintill avgörande match för om svensklaget ska lyckas kvala in till slutspelet. I matchen efteråt möter Young Ninjas tabelljumbon FURIA Academy.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..