×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Danmark

Astralis förstärker CS:GO-laget — signar ungt AWP-löfte

2
Det danska storlaget plockar in Philip "Lucky" Ewald som sin sjätte spelare.
Astralis förstärker sitt CS:GO-lag med 18-årige AWP-löftet Philip "Lucky" Ewald. Spelaren värvas in från den danska organisationen Tricked Esport och blir lagets sjätte spelare.

— När Astralis knackar på dörren förändras allt. Det är utan tvekan en av de mest professionella organisationerna och jag känner mig redan välkommen och som en del av familjen, säger Lucky till Astralis hemsida.

I och med värvningen återgår Astralis till en trupp om sex spelare. Sedan Ninjas in Pyjamas värvade Nicolai "dev1ce" Reedtz tidigare i år har laget spelat med fem spelare i truppen.

— Jag vet att det finns de som kommer att jämföra mig med dev1ce, men ingen kan göra det han gör. Jag hoppas att jag kommer att kunna visa vem jag är och jag kommer att arbeta hårt för att bidra till laget på mitt sätt, säger Lucky.

Enligt Astralis pressmeddelande ska Lucky vara spelklar på en gång och kommer att börja träna tillsammans med laget när spelarna återvänder från semestern.

Hur mycket pengar Astralis betalat för att värva Lucky har parterna valt att hålla hemligt.

Artikelbild: Pressbild/Astralis.
Videokälla: Twitch/Endpoint.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..