×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Dubbla förluster för svensklagen — Young Ninjas nu utanför slutspelet

1
Varken Young Ninjas eller Fnatic Rising fick spelet att stämma helt i gårdagens Weplay Academy League-matcher.
Det blev en tung gårdag för svensklagen i Weplay Academy League. Både Young Ninjas och Fnatic Rising förlorade sina respektive matcher.

Young Ninjas lyckades inte få ordning på sin CT-sida på Ancient och förlorade matchen mot VP.Prodigy med 11-16. Förlusten innebär att laget nu trillar ned på en femteplats i tabellen, vilket inte är tillräckligt för att nå slutspelet.

För Fnatic Risings del blev det på nytt förlust mot förhandsfavoriterna mouz NXT. En fin insats från David "prosus" Hesse på Dust2 räckte inte utan laget förlorade matchen med klara 10-16. Fnatic Rising parkerar med sina 15 poäng alltjämt på en tredjeplats i tabellen.

I kväll möter Fnatic Rising VP.Prodigy klockan 18:00 medan Young Ninjas ställs mot Natus Vincere Junior klockan 20:00.

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..