×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Sverige

Young Ninjas-löftet om pressen inför akademi-ligan: "Ser oss som stora favoriter"

1
Love "phzy" Smidebrant ser fram emot Weplay Academy League.
I kväll drar Weplay Academy League i gång. Åtta akademilag ska under två veckor göra upp om vilka som är de största talangerna i världen.

Young Ninjas stora AWP-löfte Love "phzy" Smidebrant ser ligan som ett bra sätt att testa på hur det är att spela de stora turneringarna.

— Känslan inför Weplay Academy är att vi är riktigt taggade, säger phzy till Fragbite inför lagets första match i kväll.

— Det ska bli väldigt kul att möta alla akademilag i en miljö som är så nära tier 1-turneringar som man kommer.

Få svenskar som håller reda på den svenska CS-scenen har kunnat undgå Young Ninjas framfart under våren. Laget har klättrat ordentligt i världsrankingen och lyckats skrälla mot betydligt mer erfarna lag.

Att Young Ninjas gått så bra under vårsäsongen bidrar till att förväntningarna på laget är höga.

— Vi har så klart stora förväntningar resultatmässigt. Vi anser oss själva som stora favoriter.

— Så klart kommer det press med det, men det är ingenting som vi tänker på. Vi har spelat mycket mer än dom andra akademilagen och jag tror att dom känner av pressen mer, säger phzy.

Tidigare under dagen presenterade Fnatic sin akademi-femma där två svenskar ingår. Men phzy ser inte Fnatic Rising som det största hotet mot Young NInjas.

— Jag skulle nog anse att mouz NXT är våra största rivaler då dom har haft en ganska bra period på senaste och ligger nära oss i ranking. Så det är nog det laget som man är extra sugen på att slå, säger han.

Young Ninjas spelar sin första match i Weplay Academy League i kväll klockan 18:00 mot VP.Prodigy. Matchen, som är en bo1, sänds på Weplays Twitch-kanal.
2021-07-24 10:54
En supportspelare är vanligtvis inte den som får mest uppmärksamhet. I den här artikeln vill vi råda lite bot på detta och hylla tre av Sveriges bästa spelare att ha vid sin sida.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..