×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

SPELARBETYG: Så bra var svenskarna i IEM Cologne

2
Vårsäsongens sista turnering bjöd på blandade resultat för de svenska deltagarna. Här är Fragbites spelarbetyg.

Ingen av svenskarna nådde upp till det ädlaste av betyg den här gången.


Fredrik "REZ" Sterner (NIP)
Trots att IEM Cologne blev ett resultatmässigt misslyckande för Ninjas In Pyjamas avslutade REZ vårsäsongen på ett starkt sätt. Var lagets bäste spelare denna gång och var tongivande i NIP:s vinster mot Team Liquid och Mousesports.


Olof "olofmeister" Kajbjer (Faze)
Nej, det går inte att säga att IEM Cologne var olofmeisters bästa turnering rent statistiskt. Däremot går det inte att bortse från den svenske legendarens betydelse för Faze Clans framgångar i turneringen. Sprider lugn och osar trygghet.

Hampus "hampus" Poser (NIP)
Stod för en riktigt stabil insats i turneringen. Försvann lite i matchen mot Gambit Esports, men var överlag en av NIP:s bättre spelare. Särskilt imponerande med tanke på att hampus också sköter callsen.



Nicolas "Plopski" Gonzales Zamora (NIP)
Liksom övriga NIP öppnade Plopski turneringen starkt mot LDLC och Mousesports men följde upp med en svagare insats senare under turneringen. Blixtrade till under ett par kartor mot Team Liquid och Gambit, men hade också ett par svaga insatser vilket drar ned helhetsbetyget.

Linus "LNZ" Holtäng (NIP)
Det är inspirerande att se LNZ ta för sig när chansen i NIP dykt upp. Under IEM Cologne lyckades talangen dock inte riktigt nå upp i samma nivå som han gjorde under Blast Premiers vårfinaler. Tar med sig viktiga erfarenheter som förhoppningsvis kan ge honom en boost inför höstsäsongen.


Ingen spelare får underkänt av oss den här gången.

5 - Världsklass
4 - Väldigt bra
3 - Bra
2 - Ok
1 - Underkänd

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..