×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Sverige

olofmeister trea i IEM Cologne efter semifinalförlust: "Vi var chanslösa i dag"

1
Olof "olofmeister" Kajbjer kunde inte rubba storspelande Oleksandr "s1mple" Kostyliev i IEM Colognes semifinal.
Faze Clans fantastiska resa i IEM Cologne fick i går sitt slut när laget förlorade i semifinalen mot Natus Vincere. Storlaget från CIS-regionen tog en stabil 2-0-seger efter att ha vunnit både Inferno och Mirage med siffrorna 16-7.

Faze Clans IGL Finn "karrigan" Andersen hyllade motståndarna efter matchen.

— I dag var en riktigt tuff dag. Navi spelade riktigt bra och de var bättre än oss både taktiskt och individuellt, sade karrigan efter matchen.

— Vi var chanslösa i dag och då är det bara att lyfta på hatten och säga väl spelat till det andra laget. De spelade fantastiskt bra idag.

För Faze Clan var ändå turneringen en stor framgång jämfört med hur det sett ut tidigare under säsongen. Senast laget stod på pallen i en större turnering var i oktober förra året då laget vann IEM New York.

Finalen av IEM Cologne spelas klockan 16:00 i dag mellan Natus Vincere och G2 Esports.

Artikelbild: Bart Oerbekke/Blast Pro Series

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..