×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Tyskland

Natus Vincere vinner IEM Cologne — s1mple historisk

1
Oleksandr "s1mple" Kostyliev ledde sitt Navi till turneringsvinst.
CIS-regionens storlag Natus Vincere vann i går IEM Cologne efter att ha besegrat G2 Esports med 3-0 i finalen.

Natus Vinceres stjärna Oleksandr "s1mple" Kostyliev blev historisk då han blev den första spelaren någonsin att ace:a totalt fyra gånger i en större turnering. 23-åringen, som avslutade turneringen med en genomsnittlig HLTV-rating på hela 1.51 över 14 spelade kartor, var otvivelaktigt turneringens bästa spelare.

Efter matchen berättade s1mple att han var glad över vinsten, men att han gärna haft fansen på plats.

— Det känns bra, men känslorna är inte lika starka som när man spelar på den stora scenen.

Turneringsvinsten är Navis andra raka. För bara två veckor sedan vann laget också CIS-regionens andra RMR-kval efter att då ha besegrat Gambit Esports i finalen.

Nu väntar spelaruppehåll i fyra veckor fram till att ESL Pro Leagues höstsäsong drar igång i mitten av augusti.Artikelbild: Pressbild/ESL.
Videokälla: Twitch/ESL.
igår 14:00
De spelare som alltid höjs till skyarna är de som skjuter hårdast eller drar flest klipp. Men de andra då? De som gör det möjligt för sina madfraggers att skina, ska inte de få lite uppmärksamhet? Jo det tycker vi. Därför har vi tagit fram en lista på årets hittills bästa supportspelare.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..